top of page

Glamping & Hilltop hytte
 

Overnatningsmuligheder

Tipi Æblehaven

Tipi Nattergaleskjulet

Tipi Urtehaven

Camp Purreskoven

Tipi Æblehaven

Tipi Æblehaven er vores største telt og ligger midt i Villa Skovlys skønne æblehave. Tipi Æblehaven har den bedste udsigt ud over havet. Fra terrassen kan vores gæster nyde morgensolen, mens det også er muligt at sætte sig i både dags- og aftensolen fra de brede kanter bag ved og på siden af teltet. Der er plads til max 2 ekstra opredninger i teltet, som kan tilkøbes til sidst i booking processen.

..."Det eneste vi fortrød var, at vi kun havde bestilt én overnatning i Æblehaven på Villa Skovly"...

..."Æblehaven kan ikke fuldt ud beskrives, men skal opleves"...

uddrag fra anmeldelse. se flere

Camp Purreskoven

Camp Purreskoven er vores hilltop hytte, gemt væk i skovkanten og placeret på en lille høj. Nyd hyttens stilhed væk fra glamping teltene og huset, med eget stort bålsted og udendørs bord. Hold varmen om bålet på kolde aftener, tag et glas vin på solnedgangsbænken ved bækken, og nyd morgenmaden på terrassen eller ved bordet. Hytten er både udstyret med elektricitet, varme, og stikkontakt. Der er plads til max 2 ekstra opredninger i teltet, som kan tilkøbes til sidst i booking processen.

..."Stedet oser af ro, idyl og trænger helt ind i sjælen"...

..."Kvalitet i højsæde og en gæstfrihed af verdensklasse"...

uddrag fra anmeldelse. se flere

Tipi Nattergaleskjulet

Tipi Nattergaleskjulet ligger, som navnet hentyder til, skjult for enden af Æblehaven. Gemt i buskadset, har Nattergaleskjulet kun fugle til nabo, men ligger med udsigt over både havet og mosen. Terrassen er vinklet, så gæsterne kan nyde både morgen, dags- og aftensol. Tipi Nattergaleskujet er vores mindre, mere intime tipi og der er derfor plads til én ekstra opredning (eller to små madrasser til børn) i teltet, som kan tilkøbes til sidst i booking processen. Det er det perfekte telt til den romantiske getaway eller den lille familie der vil nyde naturen helt uforstyrret.