top of page
Sanketur med naturvejleder (med/uden middag i Purreskoven)
Sanketur med naturvejleder (med/uden middag i Purreskoven)

ons. 19. okt.

|

Villa Skovly

Sanketur med naturvejleder (med/uden middag i Purreskoven)

Skønne udendørsoplevelser med naturens vilde råvarer som omdrejningspunkt.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid og sted

19. okt. 2022 14.00

Villa Skovly, Gammel Lundeborgvej 55, 5874 Hesselager, Danmark

Om eventet

Gå på opdagelse i naturens spisekammer med naturvejleder Thomas, der deler ud af sin viden om den vilde mad i naturen, både i skov og eng såvel som langs stranden.  At sanke betyder "at samle" og med hjælp fra Thomas, vil deltagere lære at genkende, finde og udnytte de vilde fødevarer der er at finde i den danske natur.

Vi byder velkommen til deltagere på lammeskind omkring bålet og med lidt at varme sig på.  Derefter går vi sammen ud på den 1.5-2-timers guidede sanketur i den smukke sydfynske natur.

Efter turen vil deltagerne med hjælp fra vores kok tilberede maden over bål og få gode ideer til hvordan man får god smag frem i råvarerne. Den vilde middag tilberedt over bål nydes til slut i unikke og romantiske omgivelser i Purreskoven, hvor vi har dækket op til en hyggelig aften i naturen. (Tilkøb)

Billetter

  • Sanketur med vild middag

    Denne billet indkluderer en forfriskning om bålet ved ankomst, en guidet sanketur på 1.5-2 timer, samt tilberedning af maden over bål i samarbejde med en kok og efterfølgende middag.

    550,00 kr.
  • Sanketur med bål velkomst

    Denne billet indkluderer en forfriskning om bålet ved ankomst, samt en guidet sanketur på 1.5-2 timer. Denne billet er eksklusiv efterfølgende tilberedning af mad over bål og fælles middag.

    300,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page